index
Персональний сайт Ковальчук Тетяни
Моя сім'я

Home - Домашня сторінка
Web-design - Веб дизайн
My family - Моя сім'я
My city L'viv - Моє місто Львів
Links - Зв'язки
Guest Book - Гостьова книга
Mail - Почта
  Як спекти хліб та зварити квас


Для того,  щоб спекти хліб та зварити  квас попередньо підготовлю дріжджі. Звичайно, свіжі дріжджі - найкращі, але кожен день бігати на базар неможливо. Отже, пачку дріжджів - 1 кг - розрізаю на 32 частини (приблизно 30 г), кожну частинку загортаю в окремий шматок поліетилену, складаю усе в поліетиленовий пакет і кладу в морозильник. Там дріжджі можуть зберігатись до одного місяця. Витягаю один шматок безпосередньо перед приготуванням, оскільки, якщо вони розморозяться, то потечуть. (Перед тим, як загортати, варто перерізати кожен шматок навпіл, оскільки заморожені дріжджі важко точно відрізати).

Борошно для хліба підходить будь-якого сорту. Для батонів - краще брати борошно  вищого , чи першого сорту.

А тепер - рецепти приготування хліба та хлібного квасу.

Є багато рецептів приготування, але мої рецепти найдешевші.

 

 

Зміст Email comments to Tetiana Kovalchuk 
© Ковальчук Татьяна, 2000-2009 
 |  Home  |  WEB-design  | My Family   | My city L'viv | Links  |  Guest Book  | Mail  | Index |


 

Hosted by uCoz